OBIAD:

PIERWSZE DANIE:

  • ROSÓŁ Z MAKARONEM. 

DRUGIE DANIE:

  • KLUSKI ŚLĄSKIE.

  • ZIEMNIAKI.

  • SOS PIECZENIOWY.

PROPOZYCJA MIĘS DO OBIADU:

  • ROLADA WIEPRZOWA FASZEROWANA MIELONYM MIĘSEM, CEBULĄ, BOCZKIEM, OGÓRKIEM.

  • TRADYCYJNY KOTLET MIELONY.

  • DELIKATNA PIECZEŃ Z KARCZKU.

  • PANIEROWANY FILET Z KURCZAKA FASZEROWANY PIECZARKAMI I ŻÓŁTYM SEREM.

  • KOTLET DEVOLAILLE ( panierowany filet z piersi kurczaka wypełniony masłem).

  • TRADYCYJNY PANIEROWANY KOTLET SCHABOWY.
    (mięsa, jakie przygotowujemy są podawane w ilości trzech porcji na osobę).

  • BUKIET SURÓWEK ( zestaw surówek z białej kapusty, czerwonej kapusty, marchewki na słodko lub buraczków).

PRZEKĄSKI:

  • PÓŁMISEK WĘDLIN I PIECZONYCH MIĘS ( faszerowany boczek, faszerowana pierś z indyka, nadziewane polędwiczki).

  • ŚLEDŹ PO WIEJSKU W OLEJU Z CEBULĄ.

  • PRZYSTAWKI W GALARECIE: ZWINIĘTA SZYNKA WYPEŁNIONA TWAROGIEM Z ZIOŁAMI, GOTOWANY SCHAB, GALARETKI Z MIĘSA DROBIOWEGO.

  • SAŁATKA GYROS (mięso z piersi kurczaka smażone w specjalnej przyprawie ułożone warstwami z kukurydzą, papryką, cebulą, majonezem i kapustą pekińską polana sosem ziołowym).

  • TRADYCYJNA SAŁATKA JARZYNOWA.

  • ZESTAW WARZYW MARYNOWANYCH ( ogórek konserwowy, papryka konserwowa, marynowane pieczarki).

  • PIECZYWO JASNE I CIEMNE.

KOLACJA:

  • DO WYBORU FLAKI WOŁOWE LUB BOEUF STROGONOW (możliwość wyboru wersji pół na pół).

KOLACJA:

  • PIECZONE UDKO Z KURCZAKA PODANE Z RYŻEM, SMAŻONYMI PIECZARKAMI I WARZYWAMI PAROWANYMI (marchewka, zielony groszek, różyczka brokuł).

KOLACJA:

  • KROKIET WYPEŁNIONY FARSZEM Z KISZONEJ KAPUSTY, GRZYBÓW I MIĘSA MIELONEGO PODANY Z CZERWONYM BARSZCZEM.

DESER:

  • LODY Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ PODANE W PUCHARKACH.

NAPOJE ZIMNE:

  • SZAMPAN MICHAEL ANGELLO NA POWITANIE MŁODEJ PARY I GOŚCI WESELNYCH.

  • SOKI OWOCOWE PODANE W DZBANKACH.

  • COCA-COLA, FANTA, SPRITE, TONIC SZKLANE BUTELKI 0,2L NA OSOBĘ.

  • WODA MINERALNA GAZOWANA I NIEGAZOWANA KROPLA BESKIDU SZKLANE BUTELKI 0,25L NA OSOBĘ.

  • SOKI CAPPY SZKLANA BUTELKA 0,2L NA OSOBĘ.

NAPOJE GORĄCE:

  • KAWA ROZPUSZCZALNA, PARZONA I HERBATA LIPTON PODAWANE SĄ BEZ OGRANICZEŃ NA ŻYCZENIE KLIENTA.

KOSZT PRZYJĘCIA
150,00 ZŁ NA OSOBĘ

  • dzieci do 3 lat gratis
  • kamerzysta, fotograf 100,00 zł osoba
  • zespół muzyczny pełna stawka

STÓŁ WIEJSKI

(udziec wieprzowy, kaszanki, kiełbasy, boczki, szynki, pasztetowa, salceson, smalec z cebulką, ogórki, chleb, alkohol ok. dwa litry

PRZYGOTOWANIE STOŁU WIEJSKIEGO
koszt 20,00 zł na osobę.

OBIAD:

PIERWSZE DANIE:

  • ROSÓŁ Z MAKARONEM.

  • DRUGIE DANIE:

  • KLUSKI ŚLĄSKIE.

  • ZIEMNIAKI.

  • SOS PIECZENIOWY.

PROPOZYCJA MIĘS DO OBIADU:

  • ROLADA WIEPRZOWA FASZEROWANA MIELONYM MIĘSEM, CEBULĄ, BOCZKIEM, OGÓRKIEM.

  • TRADYCYJNY KOTLET MIELONY.

  • DELIKATNA PIECZEŃ Z KARCZKU.

  • PANIEROWANY FILET Z KURCZAKA FASZEROWANY PIECZARKAMI I ŻÓŁTYM SEREM. 

  • KOTLET DEVOLAILLE ( panierowany filet z piersi kurczaka wypełniony masłem).

  • TRADYCYJNY PANIEROWANY KOTLET SCHABOWY.

(mięsa, jakie przygotowujemy są podawane w ilości trzech porcji na osobę).

  • BUKIET SURÓWEK ( zestaw surówek z białej kapusty, czerwonej kapusty, marchewki na słodko lub buraczków).

PRZEKĄSKI:

  • PÓŁMISEK WĘDLIN I PIECZONYCH MIĘS ( faszerowany boczek, faszerowana pierś z indyka, nadziewane polędwiczki).

  • ŚLEDŹ PO WIEJSKU W OLEJU Z CEBULĄ.

  • PRZYSTAWKI W GALARECIE: ZWINIĘTA SZYNKA WYPEŁNIONA TWAROGIEM Z ZIOŁAMI, GOTOWANY SCHAB, GALARETKI Z MIĘSA DROBIOWEGO.

  • SAŁATKA GYROS (mięso z piersi kurczaka smażone w specjalnej przyprawie ułożone warstwami z kukurydzą, papryką, cebulą, majonezem i kapustą pekińską polana sosem ziołowym).

  • TRADYCYJNA SAŁATKA JARZYNOWA.

  • ZESTAW WARZYW MARYNOWANYCH ( ogórek konserwowy, papryka konserwowa, marynowane pieczarki).

  • PIECZYWO JASNE I CIEMNE.

KOLACJA:

  • DO WYBORU FLAKI WOŁOWE LUB BOEUF STROGONOW (możliwość wyboru wersji pół na pół).

KOLACJA:

  • PIECZONE UDKO Z KURCZAKA PODANE Z RYŻEM, SMAŻONYMI PIECZARKAMI I WARZYWAMI PAROWANYMI (marchewka, zielony groszek, różyczka brokuł).

KOLACJA:

  • KROKIET WYPEŁNIONY FARSZEM Z KISZONEJ KAPUSTY, GRZYBÓW I MIĘSA MIELONEGO PODANY Z CZERWONYM BARSZCZEM.

DESER:

  • LODY Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ PODANE W PUCHARKACH.

OWOCE:

  • PATERY Z OWOCAMI (winogrona, banany, mandarynki, kiwi, owoce sezonowe).

NAPOJE ZIMNE:

  • SZAMPAN MICHAEL ANGELLO NA POWITANIE MŁODEJ PARY I GOŚCI WESELNYCH.

  • SOKI OWOCOWE I WODA MINERALNA PODANE W DZBANKACH SERWOWANE SĄ BEZ OGRANICZEŃ.

  • COCA-COLA, FANTA, SPRITE, TONIC SZKLANE BUTELKI 0,2L NA OSOBĘ.

  • WODA MINERALNA GAZOWANA I NIEGAZOWANA KROPLA BESKIDU SZKLANE BUTELKI 0,25L NA OSOBĘ.

  • SOKI CAPPY SZKLANA BUTELKA 0,2L NA OSOBĘ.

NAPOJE GORĄCE:

  • KAWA ROZPUSZCZALNA, PARZONA I HERBATA LIPTON PODAWANE SĄ BEZ OGRANICZEŃ NA ŻYCZENIE KLIENTA.

KOSZT PRZYJĘCIA

160,00 ZŁ NA OSOBĘ

  • dzieci do 3 lat gratis
  • kamerzysta, fotograf 100,00 zł osoba
  • zespół muzyczny pełna stawka

STÓŁ WIEJSKI

(udziec wieprzowy, kaszanki, kiełbasy, boczki, szynki, pasztetowa, salceson, smalec z cebulką, ogórki, chleb, alkohol ok. dwa litry)

PRZYGOTOWANIE STOŁU WIEJSKIEGO
koszt 20,00 zł na osobę.

OBIAD:

PIERWSZE DANIE:

  • ZUPA KREM Z GRZYBÓW PODANA Z GROSZKIEM PTYSIOWYM LUB DO WYBORU ROSÓŁ Z MAKARONEM.

DRUGIE DANIE:

  • KLUSKI ŚLĄSKIE.

  • ZIEMNIAKI

  • RYŻ Z CURRY.

  • SOS PIECZENIOWY.

PROPOZYCJA MIĘS DO OBIADU:

  • SOCZYSTY KOTLET Z PIRSI KURCZAKA W PŁATKACH MIGDAŁOWYCH.

  • ROLADA WIEPRZOWA FASZEROWANA MIELONYM MIĘSEM, CEBULĄ, BOCZKIEM, OGÓRKIEM.

  • TRADYCYJNY KOTLET MIELONY.

  • DELIKATNA PIECZEŃ Z KARCZKU.

  • PANIEROWANY FILET Z KURCZAKA FASZEROWANY PIECZARKAMI I ŻÓŁTYM SEREM.

  • STEK SIEKANY Z MIĘSA WIEPRZOWEGO.

  • KOTLET DEVOLAILLE ( panierowany filet z piersi kurczaka wypełniony masłem).

  • TRADYCYJNY PANIEROWANY KOTLET SCHABOWY.

(mięsa, jakie przygotowujemy są podawane w ilości trzech porcji na osobę).

  • BUKIET SURÓWEK ( zestaw surówek z białej kapusty, czerwonej kapusty, marchewki na słodko lub buraczków).

PRZEKĄSKI:

  • PÓŁMISEK WĘDLIN I PIECZONYCH MIĘS ( faszerowany boczek, faszerowana pierś z indyka, nadziewane polędwiczki).

  • SZPARAGI W SZYNCE.

  • JAJA GARNIROWANE ŁOSOSIEM I KAWIOREM PODANE NA SAŁACIE 

  • ŚLEDŹ PO WIEJSKU W OLEJU Z CEBULĄ.

  • PRZYSTAWKI W GALARECIE: ZWINIĘTA SZYNKA WYPEŁNIONA TWAROGIEM Z ZIOŁAMI, GOTOWANY SCHAB, GALARETKI Z MIĘSA DROBIOWEGO.

  • SAŁATKA GYROS (mięso z piersi kurczaka smażone w specjalnej przyprawie ułożone warstwami z kukurydzą, papryką, cebulą, majonezem i kapustą pekińską polana sosem ziołowym).

  • TRADYCYJNA SAŁATKA JARZYNOWA.

  • ZESTAW WARZYW MARYNOWANYCH ( ogórek konserwowy, papryka konserwowa, marynowane pieczarki).

  • PIECZYWO JASNE I CIEMNE.

KOLACJA:

  • DO WYBORU FLAKI WOŁOWE LUB BOEUF STROGONOW (możliwość wyboru wersji pół na pół).

KOLACJA:

  • PIECZONA GOLONKA PODANA Z FRYTKAMI I SURÓWKĄ Z KAPUSTY PEKINSKIEJ

KOLACJA:

  • KROKIET WYPEŁNIONY FARSZEM Z SERA ŻÓŁTEGO I PIECZAREK PODANY Z CZERWONYM BARSZCZEM.

DESER:

  • LODY Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ PODANE W PUCHARKACH.

NAPOJE ZIMNE:

  • SZAMPAN MICHAEL ANGELLO NA POWITANIE MŁODEJ PARY I GOŚCI WESELNYCH.

  • SOKI OWOCOWE PODANE W DZBANKACH W ILOŚCI 0,2L NA OSOBĘ.

  • COCA-COLA, FANTA, SPRITE, TONIC SZKLANE BUTELKI 0,2L NA OSOBĘ.

  • WODA MINERALNA GAZOWANA I NIEGAZOWANA KROPLA BESKIDU SZKLANE BUTELKI 0,25L NA OSOBĘ.

  • SOKI CAPPY SZKLANA BUTELKA 0,2L NA OSOBĘ.

NAPOJE GORĄCE:

  • KAWA ROZPUSZCZALNA, PARZONA I HERBATA LIPTON PODAWANE SĄ BEZ OGRANICZEŃ NA ŻYCZENIE KLIENTA.

 KOSZT PRZYJĘCIA

170,00 ZŁ NA OSOBĘ

  • dzieci do 3 lat gratis
  • kamerzysta, fotograf 100,00 zł osoba
  • zespół muzyczny pełna stawka

STÓŁ WIEJSKI

(udziec wieprzowy, kaszanki, kiełbasy, boczki, szynki, pasztetowa, salceson, smalec z cebulką, ogórki, chleb, alkohol ok. dwa litry)

PRZYGOTOWANIE STOŁU WIEJSKIEGO
koszt 20,00 zł na osobę.

POPRAWINY I:

  • STAROPOLSKI ŻUR Z JAJKIEM I KIEŁBASĄ PODAWANY Z PIECZYWEM.

  • TRADYCYJNY BIGOS PODAWANY Z PORCJĄ GOTOWANEJ KIEŁBASY I PIECZYWEM, LUB DO WYBORU GOŁĄBKI Z SOSEM POMIDOROWYM PODAWANE Z PIECZYWEM.

KOSZT 20,00 ZŁ NA OSOBĘ

 

POPRAWINY II:

  • STAROPOLSKI ŻUR Z JAJKIEM I KIEŁBASĄ PODAWANY Z PIECZYWEM.
  • KOTLET Z PIERSI KURCZAKA WYPEŁNIONY ŻÓŁTYM SEREM I PLASTREM POMIDORA PRZYPRAWIONEGO TYMIANKIEM W PANIERCE Z OTRĘBÓW PSZENNYCH PODANY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ.

KOSZT 25,00 ZŁ NA OSOBĘ

 POPRAWINY III:

  • STAROPOLSKI ŻUR Z JAJKIEM I KIEŁBASĄ PODAWANY Z PIECZYWEM.

  • SZASZŁYKI PODANE Z FRYTKAMI I SURÓWKĄ Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ.

  • PIECZONA GOLONKA PODANA W KAPUŚCIE.

KOSZT 40,00 ZŁ NA OSOBĘ